Moments

That's life :P
Friday, February 17, 2012 ? 0 Atashinchi ?
*Aww, shooo cute! ♥

Hmm, nowadays I always sleep late. Nanti dekat asrama macam manaa lah. Haihhh. By the way, twitter skrg ni ni tengah Overcapacity. Huwaaaaaa~ T__T Why man? WHYY? Sooo not cool. Baru je nak retweet 1D. Heeeeeeeeeeeeh! Nevermindd, *I'll find someone like youuuuuuuuuuu. It's 11:51 a.m. tapi saya tak makan breakfast lagi. Kinda hungry :9

Todaaaaaaaaaaayy, maybe there's not much to do. Nak pergi boutique, tapi malaas. Ohyaa, to all you readers, kalau baik, *hehe tolong like page ni. HERE. Kalau tak nak, it's okay. Tak paksa :) Tu page boutique mak Nisaa. Kalau nak pergi, pergi dekat TSB Commercial Centre, Sg Buloh, Selangor! Second row, to the right nanti nmpak 'Nisa Yasmin Creations'. #DekatdenganFaizulMaju. Boutique ni ada cafe skali tapi tengah still buat. Korang mesti duk fikir nama 'Yasmin' tu siapa. Haha, she's my sister, Adina Yasmin. My mom gabungkan nama ktorang duaa, jadilah 'Nisa Yasmin'. Cool kaaan? Hahah, okayokay. Tak coooool punn :B Okaylah, baaaai! *psst, please follow my twitter @1derfulthings :)

Lot's of love, Nisa Adini.
Video of the day, HERE.

Labels: , , , ,

New lifeee :B
*my godd, laaapaar derr

Maaann, it's 1:13a.m. and I'm not sleeping yet. Surely esok bangun lambat. Heehhh, #nantinaktidodepanTvtengokceritakorea. Okay, let's move on to the next topic. I've heard yang my friends kena inject kat skolah but I tak datang. Well, that's me. Taak datang sekolah je keje. Haha, actually I tak datang pun sebab I'm entering a boarding school at Tapah, Perak. Sepatutnya daftar on 15th February, tapi my parents nak hantar lambat sikit cuz nak tunggu result MRSM. Heeheeeee. Harapharap dapat :) Nak jugak rasa kena inject oh, tapi malangnyaa ... ahaks* sabar je laah.

I don't know why hari ni rasa rajin nak update blog. Hmmm, new year maybe? *newyearkepalahekkkau! Dekat sekolah, sebelum dapat tawaran, I was in 1RK2. I made new friends and ada jugak yang dah kenal. Ofcourselah, hehe. I hope kat sekolah baru nanti, semua orang baikbaik. InsyaAllah :) Alright, I'm starting to feel tired now. TTFN ;)

Lot's of love, Nisa Adini.
Video of the day, HERE.

Labels: , , ,



Older Post


// Moments-One Direction